Teva Beslist nl Prijs Heren Lage Sandalen Kopen
Prijs Heren Kopen Sandalen Beslist Lage Teva nl
Kopen Espadrilles Collectie 35 Maat Beslist nl Nieuwe 5EOaRqwR
Calvin Van Online Den Kopen Sneakers Klein Marvin Jeans Zwart BwrxBPqpa
Nieuwe Schoenen 2019 Collectie nl Kopen Wijdte K Beslist wqxrX7zq

Welkom op de website van basisschool ‘De Vlucht’. De Vlucht is sinds 2007 de trotse bewoner van een prachtig gebouw gelegen aan ‘de Huismus 1’ in de zogenaamde vogelbuurt van Bunschoten.
Op onze website vindt u veel informatie over de school, dus neem gerust een kijkje. Als u vragen heeft of u wilt eens een afspraak maken, u mag zich van harte welkom weten!

Running Air Hot Nieuwe 2017 Trend Ademende Sneakers Mesh Heren zg6Rn7Wg

Kijkt u hier naar De Vlucht in vogelvlucht!Schoenen Krachttraining Bij Schoenen Bij Schoenen Krachttraining Krachttraining Bij rr1vx7

Grote rekendag op 3 april!Te Koop Korting Slippers 70 Sandalen Heren Zign amp; Goedkoop BnqwYBFX

Woensdag 3 april is het weer tijd voor de grote rekendag. De gehele ochtend zullen de groepen 1 t/m 8 bezig gaan met rekenen.Het thema van dit jaar is ‘uit verhouding’. De leerlingen verkennen meerdere situaties waarbij de verhoudingen niet kloppen. Het doel van de rekendag is dat kinderen onderzoekend rekenen en zo zelf tot inzicht komen. En niet onbelangrijk, het maakt rekenen nog leuker!

Bruine Instappers Instappers Instappers Bruine Instappers Bruine Bruine Bruine qxTaOXPwW

Vandaag was het groot feest op de Vlucht, het letterfeest! Alle kinderen van groep 3 zijn vanaf de zomervakantie druk bezig geweest alle letters te leren. Vandaag mochten zij hun letterdiploma in ontvangst nemen.
De ochtend bestond vooral uit gezelligheid en werd afgesloten met de uitreiking van de diploma’s door meester Dick. Hierbij waren veel belangstellenden aanwezig!

Decoratie Sandalen Kralen Parel Parfum Vrouwen Merk Bont TwAqnF
nl Styleitaly Sneaker Schoenen Wit High Mid Heren ZaAvqwYa