Sportlicher Damen Rieker Altrosa Mit High Sneaker IqU0qwF7
Adidas W Dames Originals Sneakers Lite 4283163 Racer Roos p4Rq8Cw
Dames Osaga Tennisschoenen Klassiek Lg000309 Imitatieleer City
TEMPORARY INFRASTRUCTURES

Dames Tennisschoenen City Osaga Lg000309 Imitatieleer Klassiek 6TwfUnaq

City Imitatieleer Dames Osaga Tennisschoenen Lg000309 Klassiek
Imitatieleer Klassiek Dames Lg000309 City Tennisschoenen Osaga

Onze tijdelijke vloerstructuren zijn veilig, solide, voorzien van antislip toplaag en publiekstoegankelijk. Door onze ervaring als toeleverancier van publiekstoegankelijke vloerplateaus voor festivals en evenementen hebben we een grote hoeveelheid degelijke en veilige vloerstructuren. Door de flexibele Layher-Allround onderbouw met hier bovenop een eigen ontwikkeld vloersysteem kunnen we onze vloeren op elke gewenste locatie en op elke gewenste ondergrond bouwen.

Tijdelijke vloeren voor elke toepassing.

De vloeren worden compleet geleverd met een reling en de benodigde toegangstrappen of hellingbanen. Onze tijdelijke vloerstructuren kunnen voor elk gewenst doeleind ingezet worden. Als werkvloer of publiekstoegankelijke vloer, wij passen de structuur onder de tijdelijke vloer aan op de gewenste vloerbelasting en het type vloer, de relingen en de toegangstrappen of Grijs Vd Rockrunner Valentino Camoflage Topkleding Hans 7IqTqExzw worden bepaald aan de hand van de gebruikstoepassing.

Projectspecifieke tijdelijke vloerplateaus.

Enkele voorbeelden van toepassingen van onze vloerstructuren zijn een tijdelijk trein- of metroperron, looppaden over onverhard terrein, of het uitvlakken van een ongelijke ondergrond voor bijvoorbeeld de plaatsing van bouwunits. Een tijdelijke vloer is op elke gewenste locatie te bouwen. Hierbij maakt het niet uit of deze ondergrond vlak of hellend is, of dat het verhard of onverhard is.

Een locatiebezoek maakt onderdeel uit van de technische voorbereiding van elk project. Hierbij worden onder anderen het terrein ingemeten, omgevingsfactoren geïnventariseerd en logistieke aandachtspunten beoordeeld.

Sneakers Zx Adv Verve Adidas Flux Bb2283 Originals Dames ZnWzpp Theo Sandaal Think Zwarte Dames Jansen Schoenen 8H0tnawq6
Meer over dit product
Dames Klassiek Lg000309 Tennisschoenen Imitatieleer City Osaga
Imitatieleer Lg000309 Klassiek City Osaga Tennisschoenen Dames
Herren Sandalen Bezaubernd Sneakers Sandaletten Damen nFFq4wxfY
Tennisschoenen Klassiek Osaga Lg000309 City Imitatieleer Dames
GIGANT INFRA | 2019
Air W Cnjakag Populair Run Dames Huarache Sneakers Roze Nike awTtUqHda