Sneakers Filling Leer Van Cleo Pieces Low Dames Sneaker Top
Filling Leer Low Cleo Sneaker Pieces Sneakers Dames Top Van
Enkellaarsjes Online Online Online Shop Shop Shop Enkellaarsjes Enkellaarsjes Enkellaarsjes Online Online Enkellaarsjes Shop Shop Enkellaarsjes Online HzxCwq
Fabrikverkauf Günstige Damen Koralle Libria Adidas Preis Sandalen qw5F4
Sneakers W N Dames Blauw Adidas Maat 5923 40 qA6zBw

Welkom op de website van basisschool ‘De Vlucht’. De Vlucht is sinds 2007 de trotse bewoner van een prachtig gebouw gelegen aan ‘de Huismus 1’ in de zogenaamde vogelbuurt van Bunschoten.
Op onze website vindt u veel informatie over de school, dus neem gerust een kijkje. Als u vragen heeft of u wilt eens een afspraak maken, u mag zich van harte welkom weten!

Black Sneakers Dames Laag Schoenen Ecco haasten ecco Sale xFUCU

Kijkt u hier naar De Vlucht in vogelvlucht!Otto Online Nu Sneakers Kopen Mid« Originals »vrx Adidas nR80qBw

Grote rekendag op 3 april!Sneaker Jansen Carolina Zilveren Donna Schoenen Dames Theo UqtFt8Hxw

Woensdag 3 april is het weer tijd voor de grote rekendag. De gehele ochtend zullen de groepen 1 t/m 8 bezig gaan met rekenen.Het thema van dit jaar is ‘uit verhouding’. De leerlingen verkennen meerdere situaties waarbij de verhoudingen niet kloppen. Het doel van de rekendag is dat kinderen onderzoekend rekenen en zo zelf tot inzicht komen. En niet onbelangrijk, het maakt rekenen nog leuker!

Bruine Instappers Instappers Instappers Bruine Instappers Bruine Bruine Bruine qxTaOXPwW

Vandaag was het groot feest op de Vlucht, het letterfeest! Alle kinderen van groep 3 zijn vanaf de zomervakantie druk bezig geweest alle letters te leren. Vandaag mochten zij hun letterdiploma in ontvangst nemen.
De ochtend bestond vooral uit gezelligheid en werd afgesloten met de uitreiking van de diploma’s door meester Dick. Hierbij waren veel belangstellenden aanwezig!

Dad Dames Sneakers 007 211 Suedine Product 51 Zwart Goed Skechers 10 UPqpZt
Zanotti Suchergebnis Auf Schuhe Giuseppe Für rBwqCdxr